Hosted Exchange

ZAKELIJKE E-MAIL ALTIJD OVERAL EN BESCHIKBAAR.

Hosted Exchange biedt u alle functionaliteiten van een Microsoft Exchange server zonder enige investering. Geen investeringen in software of een een server en een aanzienlijke besparing op onderhoud en beheer.

Hosted Exchange geeft u en uw werknemers de beschikking over e-mail, agenda, contacten en online documenten vanaf iedere werkplek, op elk moment en op desktops, laptop en andere mobiele apparaten, welke ook nog eens beschermt tegen virussen, malware en spam. Hosted Exchange kan snel worden geimplementeerd, flexibel uitgebreid en kan tevens veilig worden beheerd met een eenvoudige maar krachtige web-gebaseerde console. En dit alles tegen een vast tarief per maand hosted-exchange-server

Altijd en overal toegang tot informatie. Dat is onbezorgd ondernemen - besturen.

Als kmo / overheid is toegang tot uw laatste informatie van groot belang. Ook als u onderweg bent, is inzicht in uw agenda, e-mail, adreslijsten en documenten geen overbodige luxe. Hosted Exchange voorziet in deze behoefte op een eenvoudige, beheersbare en veilige manier.

Enkele voorbeelden van mogelijkheden die Hosted Exchange u biedt:
  • Altijd en overal toegang tot uw e-mail, agenda en contactpersonen:
    u blijft nooit meer verstoken van waardevolle informatie.
  • Gedeeld gebruik van agenda's en met enkele muisklikken inplannen van vergaderingen: u benut uw tijd uitermate productief, op elk moment.
  • Gecentraliseerde opslag van uw gegevens:kopzorgen om verloren geraakte gegevens en onderhoud behoren tot het verleden.

Hosted Exchange, ideaal voor de KMO en een openbaar bestuur

Hosted Exchange is hoofdzakelijk gericht op bedrijven met 1 tot 300 medewerkers.  Een vast laag maandelijks tarief voor een complete oplossing waarbij u volop kan genieten van alle functionaliteiten van Microsoft Exchange zonder enige investering.