Wat is Office 365? office365

De vertrouwde samenwerkings- en productiviteitsprogramma's van Microsoft Office, geleverd via de cloud. Iedereen kan gemakkelijk samenwerken en heeft overal toegang tot e-mail, webvergaderingen, documenten en agenda's. Office 365 biedt een hoogwaardige beveiliging en wordt ondersteund Microsoft. Ongeacht of u een klein bedrijf of een multinational bent, biedt Office 365 abonnementen die zijn toegesneden op de unieke behoeften van uw organisatie. Lees verder voor meer informatie.

 

Altijd en overal

Toegang tot e-mail, agenda's en contactpersonen via pc's, internet en mobiele telefoons.

 

Werken vanaf vrijwel elke locatieU kunt bijna overal werken en automatisch beschikken over bijgewerkte e-mail, agenda's en contactpersonen op de apparaten die u het meest gebruikt, zoals pc's, Mac-computers, iPhones, Android-telefoons, BlackBerry-smartphones**, Windows Mobile en Windows Phones*. 

Eenvoudig te beheren e-mail

U krijgt de beschikking over professionele, eenvoudig te beheren e-mail. Office 365 biedt elke gebruiker een postvak van 25 GB en ondersteunt het versturen van e-mailberichten met een maximale grootte van 25 MB. Koppel uw e-mail aan Microsoft Outlook 2010 of Outlook 2007 en u kunt werken met alle geavanceerde Outlook-functionaliteit die u al kent en gebruikt. Het maakt hierbij niet uit of u thuis of op kantoor verbinding hebt met internet of offline werkt.

 

Eenvoudig plannen

U kunt eenvoudig vergaderingen plannen door agenda's te delen en deze naast elkaar te leggen om te kijken wanneer collega's beschikbaar zijn. Vervolgens kunt u snel enkele voorstellen voor vergadertijden versturen. Bovendien hebt u vanuit vrijwel elke webbrowser toegang tot uw e-mail, agenda en contactpersonen. De Microsoft Outlook Web Apps zorgen ervoor dat u kunt blijven werken met de geavanceerde, vertrouwde interface van Outlook.

 

Hoogwaardige beveiliging

Met de verschillende filters en virusscan-engines van Microsoft Forefront Online Protection voor Exchange kunt u uw organisatie beter beschermen tegen spam en virussen.

 

Waarom Office 365?

Microsoft Office 365 levert de bekendste productiviteits- en samenwerkingsprogramma's als abonnementsservice. Met onze cloudservices kan uw organisatie de algemene kosten terugdringen en de juiste hulpmiddelen aanbieden aan de juiste gebruikers, alles met geschikte lagen voor beveiliging en naleving. Bovendien bevat Office 365 een serviceovereenkomst met terugbetalingsclausule, waardoor u er zeker van kunt zijn dat u de beste cloudoplossing hebt gekozen.

 

Aanmelden en samenwerken

Al uw werknemers (zowel vaste gebruikers als tijdelijk personeel) hebben eenvoudig en veilig toegang tot dezelfde Office-programma's en informatie. Zo kunnen ze vanaf vrijwel elke locatie* productief blijven op hun pc's, telefoons en browsers. Bovendien worden documenten altijd met de hoogste betrouwbaarheid weergegeven.

Behoud de controle

De nauwe integratie van cloudgebaseerde en lokale werklasten maakt het mogelijk uw huidige technologie-investeringen maximaal te laten renderen. Bovendien bepaalt u het tempo van de implementatie van services en kunt u op de manier die u het prettigst vindt profiteren van de voordelen van de cloud.

Maak u geen zorgen

Onze redundante architectuur ondersteunt ingebouwde schaalbaarheid, zodat op elk moment het juiste technologieniveau beschikbaar is voor uw gebruikers.

99,9% gegarandeerde beschikbaarheid

Als het gaat om betrouwbaarheid kunt u rekenen op Microsoft, de marktleider op het gebied van productiviteit. Microsoft biedt een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9% met financiële garantie.

Productief werken

Office 365 biedt nauwe integratie van cloudgebaseerde en lokale werklasten, zodat uw huidige technologie-investeringen maximaal renderen. Bovendien bepaalt u het tempo van de implementatie van services en kunt u op de manier die u het prettigst vindt profiteren van de voordelen van de cloud.

* Toegang vanaf mobiele apparaten vereist Wi-Fi-voorzieningen of de beschikbaarheid van een geschikt netwerk.