Online backup & recovery : Voor bedrijven en Particulieren

Doet u er alles aan om uw bestanden te beschermen? Software voor lokaal back-up en herstel bieden kritieke bescherming tegen het onbedoeld verwijderen van een bestand of tegen een server- of workstation storing, maar deze software beschermt niet tegen brand, overstroming of diefstal. Als u bescherming tegen dit soort rampen wilt, moet u investeren in een dubbele oplossing; een externe oplossing en een lokale back-upoplossing.

Gelukkig is er een betere oplossing: Met de Online Backup – een snelle, veilige en kostenbesparende externe dienst voor softwarebscherming die wordt geleverd door een toonaangevende leverancier van zowel interne als externe herstelproducten. 

Deze abonnementen kunnen wij leveren, wanneer zij samen met Backup & Recovery worden gebruikt, de voordelen van een speciaal extern datacentrum waar dubbele back-up en herstelmogelijkheden worden aangeboden, zonder het hoge prijskaartje.

In tegenstelling tot andere online back-updiensten, doet Backup & Recovery Online meer dan alleen uw bestanden beschermen. Het gebruikt de gepatenteerde automatiseringstechnologieën voor het maken van schijf-images en cloud-automatisering, om besturingssystemen en toepassingen van zowel servers als workstations vast te leggen. Back-ups worden online opgeslagen op een externe, veilige locatie, die volledig beveiligd is met door de overheid goedgekeurde codering. Het product is zeer kostenbesparend omdat u een prijs per apparaat betaalt voor de externe beveiliging die u nodig hebt.

Online_Backup2Wat zijn de voordelen ?

bugVeilige opslag

Altijd en overal toegang tot uw bestanden

fireAutomatische back-up (dagelijks, wekelijks of maandelijks)

Kies zelf de mappen die u veilig wilt stellen

theftOok back-up van uw e-mail (Outlook) of SQL server met professional account

Eenvoudig in gebruik

human-errorBack-up vanaf meerdere computers

Gemakkelijk data terughalen

Contact Formulier Online Backup
Naam (*)
Vul je naam in aub.
E-mail (*)
Invalid email address.
Telefoonnr.: (*)
Invalid Input
Onderwerp (*)
Vul het onderwerp in aub!
Vul je bericht in (*)
Vul het bericht in aub!
  
Code Code
Verkeerde ingave