Syncron is een ICT bedrijf die onafhankelijk, dynamisch en flexibel is.

Enkele troeven van Syncron zijn: Syncron Logo

 • Afspraken maken en deze nakomen binnen de voorziene en afgesproken tijd.
 • Klanten kunnen rekenen op onze ervaringen van de voorbije 20 jaar.
 • Afwerking tot in de puntjes zoals dit besproken werd.
 • Service, wij zijn heel gemakkelijk bereikbaar.qrcode syncron
 • Gedrevenheid en passie
 • .....
 • Eén van onze kernactiviteiten is Outsourcing van systeembeheerders. In de meeste bedrijven, is er wel eens nood aan een extra mankracht. De klant kan hierbij vrij bepalen of wij 1 keer per week langskomen, om de twee weken, om de maand, ....  Binnen dit systeembeheer kunnen de dagelijkse, wekelijkse, ... ict taken uitgevoerd worden.

  Evoluties in de IT-wereld gaan razendsnel. Elke bedrijfsleider voelt zich dan ook graag ondersteund door een IT-verantwoordelijke die zijn bedrijf up-to-date en vooral in de running houdt. Sommige KMO's zijn echter net te klein voor een fulltime IT-specialist. Toch is het ook voor hen nodig dat iemand op geregelde tijdstippen de IT-taken uitvoert. Syncron IT verzorgt die flexibele IT-bijstand op maat in samenspraak met de klant.

  Als zeer ervaren personen weten wij wat ervoor nodig is om de ICT-omgeving van uw onderneming draaiend te houden. Daarmee nemen we u veel zorgen uit handen. Wij optimaliseren de beschikbaarheid van uw systemen en zorgen voor een zo goed mogelijke continuïteït binnen uw onderneming. Samen met u werken we de juiste oplossing uit.

  Door de hoge kwaliteitsnorm die we hanteren, kunnen we services en producten aanbieden tegen een betaalbare prijs. En dit door gebruik te maken van een goede mix tussen Open Source - en betalende producten. Syncron is een ICT bedrijf die onafhankelijk, dynamisch,kmo's,...