Webdesign

website www.eye-4u.beEen niet meer weg te denken onderdeel van uw bedrijf is een snel, toegankelijk en makkelijk te onderhouden website. Een website levert namelijk 24 uur per dag potentiële klanten op. Deze klanten kunnen direct via uw website producten kopen, of de nodige informatie opdoen om bij u langs te komen voor uw product of dienst.

Voor het laten maken van een website bent u hier aan het juiste adres! Syncron is gespecialiseerd in het realiseren van websites, of het nu een kleine of een zeer uitgebreide website is.bruisendmeise

 

Het grafisch gezicht van een website is op dit moment belangrijker dan ooit. Met de vormgeving wordt bepaald wat uw website uit gaat stralen, de zogenoemde 'look and feel'.

Het is ook minstens zo belangrijk is dat er bij de grafische vormgeving van een website, rekening wordt gehouden met een degelijk functioneel ontwerp. Hoe logischer en aangenamer een website navigeert, des te sneller uw bezoeker eens terugkomt voor meer informatie!

Syncron geeft ontwerpen vorm met verfrissende, functionele en creatieve ideeën aansluitend op uw doelgroep en producten of diensten. Elk ontwerp dat gemaakt wordt krijgt een geheel eigen sfeer mee!ICONS_17

 

De mogelijkheden dat het internet biedt aan vormgeving en interactie zijn enorm. Elke dag worden er nieuwe technieken ontwikkeld en uitgewerkt. Er wordt dan ook regelmatig onderzoek naar de nieuwste vormen van webdesign gedaan. Zo blijft het kennis niveau zeer hoog en kan Syncron u een website leveren met vernuftige technieken. Met deze technieken kan Syncron u dan ook voorzien in complexe content management websites.

Joomla is een content managment system, of kortweg CMS.


ICONS_18Bij een CMS is het uiterlijk en de functionaliteit gescheiden van de inhoud. Dat wil zeggen dat de inhoud van een site bewerkt kan worden, zonder dat degene kennis heeft van html en dergelijke.
U kunt overal ter wereld uw website beheren. Het enige waar u over moet beschikken is internet.

Joomla is een van de snelst groeiende open source projecten ter wereld. Meer dan 30.000 geregistreerde ontwikkelaars helpen in meer of mindere mate mee met de ontwikkeling van Joomla.
Dankzij een eigen ontwikkelsite, een goede help-site en de vele enthousiaste ontwikkelaars, heeft Joomla al vele prestigieuze prijzen in de wacht gesleept.

Dat Joomla open source is, heeft voor U en voor ons grote voordelen. Het kost niets, de ontwikkeling gaat razend snel en er zijn duizende aanvullingen te krijgen of te kopen.
Wij werken al een geruime tijd met met Joomla.

 

Symbol-Help Wenst u graag meer informatie of zou u ook graag uw website willen omzetten naar Joomla laat het hier dan weten.