Software

Over Veeam Software

Veeam Software, een Elite VMware Technology Alliance Partner en Microsoft Managed Partner, ontwikkelt innovatieve producten voor het beheer van VMware vSphere en Microsoft Hyper-V. Veeam vPower™ biedt geavanceerde Virtualization-Powered Data Protection ™ en is de onderliggende technologie in Veeam Backup & Replication™, dé oplossing voor het maken van back-ups. Veeam ONE™ is een gebruiksvriendelijke en krachtige oplossing die 24x7 realtime monitoring, prestatieanalyse, resource-optimalisatie en managementrapportage biedt voor VMware en Hyper-V. Deze oplossing bestaat uit: Veeam Reporter™ (VMware-capaciteitsplanning, wijzigingsbeheer, rapportage en chargeback), Veeam Business View™ (VMware-business service management en categorisatie) en diverse VMware-monitoringopties zoals het Veeam Management Pack™ (VMware-beheer in Microsoft System Center) en de Veeam Smart Plug-in™ (VMware-beheer in HP Operations Manager). Ga voor meer informatie over Veeam Software naar www.veeam.com/nl.

Veeam Backup & Replication v6

Dé oplossing voor VM-back-up

Veeam® Backup & Replication™ biedt krachtig, gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk geprijsd herstel van gevirtualiseerde applicaties en gegevens. Deze software combineert back-up en replicatie in één oplossing, verhoogt de waarde van back-up en biedt nieuwe oplossingen voor gegevensbeveiliging voor virtuele VMware vSphere- en Microsoft Hyper-V-omgevingen. Met één licentie kunt u vanuit een universele console uw complete virtuele infrastructuur ondersteunen met geavanceerde features zoals Instant File-Level Recovery en gestroomlijnd VM-herstel, schaalbaarheid, 2-in-1 back-up en replicatie, ingebouwde deduplicatie, gecentraliseerd beheer en nog veel meer. Er zijn geen kosten per applicatie of per VM en u hoeft geen agents te licentiëren, te implementeren of te onderhouden.

Veeam ONE

Krachtige, gebruiksvriendelijke en aantrekkelijk geprijsde monitoring en rapportage

Veeam ONE™ biedt het gemak van één oplossing voor krachtige en gebruiksvriendelijke monitoring en rapportage voor VMware en Hyper-V. Veeam ONE geeft u een compleet overzicht van uw gehele virtuele infrastructuur en biedt verbeterde prestaties en beschikbaarheid van uw virtuele omgeving evenals geoptimaliseerde configuratie en optimaal gebruik van uw virtualisatieresources.

Veeam ONE combineert de krachtige mogelijkheden van Veeam Monitor™, Reporter™ en Business View™, en biedt alle functies die voor virtualisatiebeheerders het meest van belang zijn:

  • Realtime monitoring: dankzij 24x7 monitoring van uw complete virtuele infrastructuren op basis van de juiste informatie en zonder toezicht wordt u gegarandeerd als eerste geïnformeerd indien er zich problemen voordoen met prestaties en beschikbaarheid, terwijl de uitgebreide knowledge base u helpt om snel de oorzaak vast te stellen en deze problemen te verhelpen

  • Change tracking: omdat het wie, wat, waar, wanneer en hoe van wijzigingen in uw virtuele infrastructuur wordt vastgelegd, kunt u wijzigingsworkflows verbeteren en onderzoek doen naar onverwachte prestatieverstoringen die worden veroorzaakt door problematische wijzigingen

  • Documentatie en managementrapportage: geautomatiseerde en on-demand documentatie van de virtuele infrastructuur en managementrapportage om alle belanghebbenden te voorzien van de nauwkeurige en up-to-date informatie die ze nodig hebben

  • Capaciteitsplanning: dankzij geavanceerde analyses hoeft u bij capaciteitsplanning geen inschattingen meer te maken. Veeam ONE onderzoekt trends, identificeert teveel toegewezen resources en biedt flexibele what-if-modellering. Dit resulteert in betrouwbare drempelprognoses en provisioningadviezen op basis waarvan u goed onderbouwde beslissingen over de groei van uw virtuele infrastructuur kunt nemen.

Beheer uw steeds complexer wordende en bedrijfskritische virtuele omgeving met een oplossing van Veeam, de erkende leider op het gebied van virtualisatiebeheer en gegevensbeveiliging.