Veeam Backup & Replication v8                        

 voor VMware en Hyper-Vnew 7

Veeam Backup V8 Features en functies

Back-up, herstel, replicatie en MEER voor VMware vSphere en Microsoft Hyper-V

Veeam® overbrugt de beschikbaarheidskloof door klanten een nieuw soort oplossing te bieden: Availability for the Modern Data Center™, met een RTPO van < 15 minutes for ALL applications and data for VMware vSphere and Microsoft Hyper-V environments.< 15 minuten voor ALLE applicaties en data voor VMware vSphere- en Microsoft Hyper-V-omgevingen.

Archiveren op tape en op disk ! 

Volledig geïntegreerd voor eenvoudig herstel

Met archiveren op tape biedt Veeam® nóg een optie voor back-upopslag: disk, cloud en nu tape. Deze optie ondersteunt zelfstandige stations, tapebibliotheken en virtuele tapebibliotheken (VTL's). En dankzij de volledige integratie in Veeam Backup & Replication™ worden VM's en herstelpunten bijgehouden op tape om herstel te vereenvoudigen.

 

Ultrasnel herstel

Veeam Backup & Replication™ biedt bliksemsnel, betrouwbaar herstel

Snel herstel van de gewenste items zoals u dat wilt
Veeam Backup & Replication™ biedt bliksemsnel, betrouwbaar herstel van complete VM's, afzonderlijke bestanden en applicatie-items met lage RTO's (Recovery Time Objectives) van < 15 minutes.< 15 minuten.
Herstel volledige VM's binnen enkele minuten met Instant VM Recovery™
Herstel afzonderlijke bestanden moeiteloos met Instant File-Level Recovery.
Herstel Microsoft Exchange, Microsoft SharePoint, NetApp- en HP-storage snapshots en meer met Veeam Explorer™!
Herstel een complete Microsoft SQL Server-database, Microsoft Active Directory-objecten en MEER!. 

 

Dataverliespreventie

Nagenoeg continue databeveiliging en gestroomlijnde disaster recovery

Nagenoeg continue databeveiliging en gestroomlijnde disaster recovery
Veeam Backup & Replication biedt gestroomlijnde disaster recovery en eenvoudige, betrouwbare off site gegevensbeveiliging, waardoor u RPO's (Recovery Point Objectives) kunt bereiken van < 15 minutes.< 15 minuten.Maak ultrasnelle back-ups vanaf NetApp- en HP-storage snapshots met geïntegreerde WAN-acceleratie om back-ups 50x sneller naar een externe locatie te kopiëren
Voldoe aan de vereisten ten aanzien van regelgeving en archiveringsbeleid met native tape-ondersteuning
2-in-1: backup and replication™: applicatiebewuste, image-based back-ups en verbeterde replicatie
Snelle en betrouwbare cloudback-up met Veeam Cloud Connect en end-to-end encryptie die data beveiligt tijdens de back-up, het verplaatsen en de opslag. En MEER!

 

Geoptimaliseerde data

Met behulp van back-upgegevens een exacte kopie van uw productieomgeving maken

Veeam Backup & Replication verkleint de risico's die samenhangen met het implementeren van applicaties, door uw back-ups en replica's te testen in een productieachtige omgeving voordat ze worden geïmplementeerd.
Creëer een Virtual Lab zonder gebruik te hoeven maken van aanvullende resources om uw applicaties uit te voeren vanaf back-ups en replica's van Veeam.
Test en verbeter een applicatie in één of meer VM's vanaf een On-Demand Sandbox™ zonder productieworkloads nadelig te beïnvloeden.

 

vSphere-webclient

Veeam onthult nieuwe plug-in voor de vSphere-webclient.

Monitor back-ups en de back-upinfrastructuur rechtstreeks vanuit vSphere, identificeer niet-beveiligde VM's en vereenvoudig de capaciteitsplanning.

 

Kosten verlagen

Speciaal voor virtualisatie ontwikkelde aanpak

Veeam Backup & Replication is eenvoudig te gebruiken en goedkoop te licentiëren en te onderhouden, zeker in vergelijking met traditionele back-uptools. De software wordt gelicentieerd per CPU-socket en biedt back-up, replicatie, deduplicatie, multi-hypervisorondersteuning en gecentraliseerd beheer in één oplossing. Er zijn geen kosten per applicatie of per VM en u hoeft geen agents te licentiëren, te implementeren of te onderhouden. Veeam Backup & Replication biedt de meest complete beveiliging van uw virtuele infrastructuur tegen een fractie van de prijs van andere tools.

 

Voldoe aan uw RPO's

Aanzienlijk snellere back-ups

Kosten uw back-ups te veel tijd? Anders dan bij traditionele, file-based back-ups, biedt Veeam Backup & Replication image-based back-ups, waardoor een complete VM, een bestand of applicatie-item snel kan worden hersteld. Nu kunt u zo vaak back-ups maken als nodig is, van wat u maar wilt, en kunt u probleemloos voldoen aan uw RPO's (Recovery Point Objectives).

 

Krachtige, gebruiksvriendelijke en aantrekkelijk geprijsde gegevensbeveiliging

Speciaal ontwikkeld voor virtualisatie

Organisaties maken steeds meer gebruik van virtualisatie om kosten te besparen, de prestaties te verbeteren en uitval te verminderen. Als uw back-upmethode niet voor virtualisatie is ontwikkeld, verliest u tijd en geld en brengt u uw gegevens in gevaar.