Syncron blogt

Volg ons

Zeg vaarwel tegen trage WiFi

 

Op 9 februari kondigde Cisco de lancering van hun nieuwste AP uit hun Merakiportfolio aan. Het vlaggenschip, de MR42. De MR42 is een ×3:3 802.11ac Wave 2 AP die de weg wijst in een tijdsperiode van hoog performante en efficiëntere WiFI. Dit dankzij het gebruik van MU-MIMO (Multi User – Multiple Input Multiple Output).

Een met mu-mimo uitgerust apparaat kan gelijktijdig meerdere clients bedienen. Het apparaat kan daartoe in verschillende richtingen een verschillend signaal uitzenden. Verbonden apparaten die zich niet te dicht bij elkaar bevinden, kunnen daardoor een hogere bandbreedte krijgen. Een belangrijke voorwaarde is dat clients de techniek ook moeten ondersteunen.

Bent u op zoek naar een WiFi Access Point van de volgende generatie?

Er zijn tal van redenen om te kiezen voor een Wireless oplossing in the cloud.

Een Wireless cloudoplossing is steeds up-to-date. U werkt telkens met de nieuwste functionaliteiten. Eenvoudig beheren van een volledig netwerk doet u via één enkele webinterface. Een installatie of onderhoud van afzonderlijke controllers en software is niet langer nodig. In deze zeer beveiligde cloudomgeving betaalt u ook enkel voor de nodige capaciteit. U beheert uw netwerk on-the-go via dashboardapps voor smartphone of tablet.

„De voordelen: Up-to-date - Eenvoudig - Beveiligd - Capaciteit - Schaalbaar - Mobile“

- Koen Weytens -

Verbonden zijn met klanten is voor elke organisatie van levensbelang. Het aanbieden van gratis WiFi wordt dan ook als een ‘pure’ dienstverlening ervaren. Bovendien kan u klantgegevens capteren wanneer klanten zich verbinden met uw netwerk, uitermate interessant voor latere marketingacties. Laat uw gasten inloggen via Facebook, zo krijgt u extra visibiliteit. Een goed draadloos netwerk biedt u eveneens tal van mobiele instore verkoopmogelijkheden. Wil u meer informatie over onze WiFi-oplossingen? Neem dan contact met ons op!

Tags: WiFi, Cisco,

website opensource Design CMS

Gemeente Sint-Amands lanceert nieuwe website

De nieuwe website van de gemeente Sint-Amands staat online. Het gemeentebestuur koos voor een...

Read more

WiFi Cisco,

Zeg vaarwel tegen trage WiFi

  Op 9 februari kondigde Cisco de lancering van hun nieuwste AP uit hun Merakiportfolio...

Read more

Advertising Marketing

Pagekit CMS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt...

Read more