Onze diensten en specialisaties

Consulting

Consulting

Advies voor KMO, overheidsinstellingen en beursgenoteerde bedrijven.
Security

Security

Wij helpen u bij het ontwerpen en implementeren van een securitystrategie. We verminderen de risico's voor uw bedrijf en verhogen de operationele werking.
Hardware

Hardware

Bij Synrcon heeft u keuze uit de nieuwste hardwareoplossingen. Van managed switches tot virtuele servers.
Software

Software

Wij verkopen en implementeren softwarelicenties bij KMO en overheidsinstellingen. Samen met u, zoeken wij het juiste softwarepakket en de daarbij behorende licentiemodellen.
Webcommunicatie

Webcommunicatie

Fullservice internetbureau: Mobielvriendelijke websites. SEO-optimalisatie. Webhosting en social mediaondersteuning. E-mailmarketing
Cloudoplossingen

Cloudoplossingen

De cloud biedt uw organisatie unieke kansen om sneller te groeien. Transformeer uw bedrijf met een performante, schaalbare en hyperbeveiligde IT-infrastructuur in de cloud aan een voorspelbare kost.
Networkservices

Networkservices

Maak gebruik van alle mogelijkheden van uw netwerkinfrastructuur en verbeter uw bedrijfsbrede connectiviteit. Wij openen voor u de juiste poort.
Virtualisatie

Virtualisatie

Hoe schaalbaarheid en continuïteit verzoenen? Servervirtualisatie is een kostenefficiënte oplossing en een toekomstgerichte investering.

Zeg vaarwel tegen trage WiFi

 

Op 9 februari kondigde Cisco de lancering van hun nieuwste AP uit hun Merakiportfolio aan. Het vlaggenschip, de MR42. De MR42 is een ×3:3 802.11ac Wave 2 AP die de weg wijst in een tijdsperiode van hoog performante en efficiëntere WiFI. Dit dankzij het gebruik van MU-MIMO (Multi User – Multiple Input Multiple Output).

Een met mu-mimo uitgerust apparaat kan gelijktijdig meerdere clients bedienen. Het apparaat kan daartoe in verschillende richtingen een verschillend signaal uitzenden. Verbonden apparaten die zich niet te dicht bij elkaar bevinden, kunnen daardoor een hogere bandbreedte krijgen. Een belangrijke voorwaarde is dat clients de techniek ook moeten ondersteunen.

Bent u op zoek naar een WiFi Access Point van de volgende generatie?

Er zijn tal van redenen om te kiezen voor een Wireless oplossing in the cloud.

Een Wireless cloudoplossing is steeds up-to-date. U werkt telkens met de nieuwste functionaliteiten. Eenvoudig beheren van een volledig netwerk doet u via één enkele webinterface. Een installatie of onderhoud van afzonderlijke controllers en software is niet langer nodig. In deze zeer beveiligde cloudomgeving betaalt u ook enkel voor de nodige capaciteit. U beheert uw netwerk on-the-go via dashboardapps voor smartphone of tablet.

„De voordelen: Up-to-date - Eenvoudig - Beveiligd - Capaciteit - Schaalbaar - Mobile“

- Koen Weytens -

Verbonden zijn met klanten is voor elke organisatie van levensbelang. Het aanbieden van gratis WiFi wordt dan ook als een ‘pure’ dienstverlening ervaren. Bovendien kan u klantgegevens capteren wanneer klanten zich verbinden met uw netwerk, uitermate interessant voor latere marketingacties. Laat uw gasten inloggen via Facebook, zo krijgt u extra visibiliteit. Een goed draadloos netwerk biedt u eveneens tal van mobiele instore verkoopmogelijkheden. Wil u meer informatie over onze WiFi-oplossingen? Neem dan contact met ons op!

Tags: WiFi, Cisco,