Syncron blogt

Volg ons

Gemeente Sint-Amands lanceert nieuwe website

De nieuwe website van de gemeente Sint-Amands staat online. Het gemeentebestuur koos voor een eenvoudig ontwerp dat aansluit bij de huisstijl. De nieuwe website is ook beter te bekijken op mobiele toestellen.

Met de nieuwe website wil het gemeentebestuur beter informeren, zowel visueel als inhoudelijk. Zo wordt actuele verkeershinder, bijvoorbeeld door wegenwerken of evenementen, op een kaart getoond. De meest bezochte informatie krijgt een prominentere plaats, bovenaan de website. De website bevat een catalogus met vierhonderd producten en diensten. Via een zoekfunctie kun je in twee stappen het juiste product of dienst vinden. De activiteiten die verenigingen in de Vlaamse uitdatabank ingeven, worden automatisch getoond in de website.

„Uit een analyse van onze bezoekersgegevens van het afgelopen jaar blijkt dat meer dan dertig procent van onze bezoekers via smartphone of tablet naar onze website surft. Op deze trend willen we dan ook zeker inspelen.“

- Els De Smedt, schepen voor ICT en communicatie -

Syncron ondersteunde het gemeentebestuur van Sint-Amands bij de ontwikkeling van de nieuwe website voor het gemeentebestuur van Sint-Amands. Het gemeentbestuur koos voor een opensourceoplossing. Wenst u een nieuwe website, of bent u op zoek naar ondersteuning bij het bouwen van een nieuwe website. Geef ons een seintje via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Tags: website, opensource, Design, CMS

website opensource Design CMS

Gemeente Sint-Amands lanceert nieuwe website

De nieuwe website van de gemeente Sint-Amands staat online. Het gemeentebestuur koos voor een...

Read more

WiFi Cisco,

Zeg vaarwel tegen trage WiFi

  Op 9 februari kondigde Cisco de lancering van hun nieuwste AP uit hun Merakiportfolio...

Read more

Advertising Marketing

Pagekit CMS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt...

Read more