Onze diensten en specialisaties

Consulting

Consulting

Advies voor KMO, overheidsinstellingen en beursgenoteerde bedrijven.
Security

Security

Wij helpen u bij het ontwerpen en implementeren van een securitystrategie. We verminderen de risico's voor uw bedrijf en verhogen de operationele werking.
Hardware

Hardware

Bij Synrcon heeft u keuze uit de nieuwste hardwareoplossingen. Van managed switches tot virtuele servers.
Software

Software

Wij verkopen en implementeren softwarelicenties bij KMO en overheidsinstellingen. Samen met u, zoeken wij het juiste softwarepakket en de daarbij behorende licentiemodellen.
Webcommunicatie

Webcommunicatie

Fullservice internetbureau: Mobielvriendelijke websites. SEO-optimalisatie. Webhosting en social mediaondersteuning. E-mailmarketing
Cloudoplossingen

Cloudoplossingen

De cloud biedt uw organisatie unieke kansen om sneller te groeien. Transformeer uw bedrijf met een performante, schaalbare en hyperbeveiligde IT-infrastructuur in de cloud aan een voorspelbare kost.
Networkservices

Networkservices

Maak gebruik van alle mogelijkheden van uw netwerkinfrastructuur en verbeter uw bedrijfsbrede connectiviteit. Wij openen voor u de juiste poort.
Virtualisatie

Virtualisatie

Hoe schaalbaarheid en continuïteit verzoenen? Servervirtualisatie is een kostenefficiënte oplossing en een toekomstgerichte investering.

Gemeente Sint-Amands lanceert nieuwe website

De nieuwe website van de gemeente Sint-Amands staat online. Het gemeentebestuur koos voor een eenvoudig ontwerp dat aansluit bij de huisstijl. De nieuwe website is ook beter te bekijken op mobiele toestellen.

Met de nieuwe website wil het gemeentebestuur beter informeren, zowel visueel als inhoudelijk. Zo wordt actuele verkeershinder, bijvoorbeeld door wegenwerken of evenementen, op een kaart getoond. De meest bezochte informatie krijgt een prominentere plaats, bovenaan de website. De website bevat een catalogus met vierhonderd producten en diensten. Via een zoekfunctie kun je in twee stappen het juiste product of dienst vinden. De activiteiten die verenigingen in de Vlaamse uitdatabank ingeven, worden automatisch getoond in de website.

„Uit een analyse van onze bezoekersgegevens van het afgelopen jaar blijkt dat meer dan dertig procent van onze bezoekers via smartphone of tablet naar onze website surft. Op deze trend willen we dan ook zeker inspelen.“

- Els De Smedt, schepen voor ICT en communicatie -

Syncron ondersteunde het gemeentebestuur van Sint-Amands bij de ontwikkeling van de nieuwe website voor het gemeentebestuur van Sint-Amands. Het gemeentbestuur koos voor een opensourceoplossing. Wenst u een nieuwe website, of bent u op zoek naar ondersteuning bij het bouwen van een nieuwe website. Geef ons een seintje via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Tags: website, opensource, Design, CMS